Líra könyvklub
Könyv keresés:
Aktuális katalógus
Rendelési lehetőségek
  • Telefonon: (36 1) 33 77 333 (hétköznapokon 8-18 óráig)
  • Helyi munkatársainkon keresztül: További információ: (36 1) 33 77 333
  • E-mailen: konyvklub@lira.hu (Kérjük ügyeljen arra, hogy megrendelése tartalmazza a megrendelő és a megrendelni kívánt termékek pontos adatait.)
  • SMS-en: (06-20) 390-1831 Ha Ön még nem klubtag: lira.név.irányítószám.település.utca.házszám (pl. lira.szabokalman.1111.budapest.lombutca.32) Ha megkapjuk sms-ét, munkatársunk telefonon megkeresi Önt.
    Ha Ön klubtag: lira.törzsvásárlóikártyaszám.rendelésikód.darabszám (pl. lira.1234567.A000.1)
    Több termék rendelése esetén megadhatja a további rendelési kódokat és darabszámokat ponttal elválasztva.


Ha interneten szeretne rendelni, akkor a megrendelni kívánt könyveket tegye a kosarába a KOSÁRBA gomb megnyomásával. Ha összegyűtötte a megrendelni kívánt könyveket, akkor a MEHET gomb megnyomásával átirányítjuk a Fókusz Online könyváruház oldalára és vásárlását a Fókusz Online könyváruház feltételeivel folytathatja.

A Líra Könyvklub vállalja, hogy a megrendelt termékeket a megrendelés kézhezvételét követő 15 napon belül az Ön részére postai úton vagy futárszolgálattal megküldi, ilyenkor a megrendelés ellenértékét utánvéttel kell kifizetni.

A Líra könyvklub jelen feltételekkel csak magyarországi címre vállal kézbesítést, ha Ön egyéb címről rendelne, érdeklődjön ügyfélszolgálatunknál! A Líra és Lant Zrt. a katalógusban található könyvekre minőségi garanciát vállal, tehát a nyomdahibás könyveket díjmentesen kicseréli.

A Líra és Lant Zrt. garanciát vállal arra, hogy a megrendelés során birtokába jutott adatokat csak a Líra Könyvklub használja, másnak azokat nem adja át.

Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Amennyiben valamely termék a nagy érdeklődés miatt huzamosabb ideig nem szállítható, akkor erről értesítjük, de egyéb kártérítési kötelezettséget nem vállalunk. A jelen katalógusban foglalt termékekre 2007. április 9-ig veszünk fel megrendelést.

Megrendelésétől az áru átvételét követő nyolc munkanapon belül indoklás nélkül elállhat. Elállási jogát azonban csak abban az esetben gyakorolhatja, ha a termék esetleges gyári csomagolását nem bontotta meg, és a terméket rendeltetésszerűen használta. Elállása esetén az áru visszaszolgáltatásából adódó költségeket Ön viseli. Az áru vételárát az eladó az áru visszaszolgáltatását követő 30 napon belül visszatéríti. Elállás esetén kérjük az árut a Líra és Lant Zrt., 1086 Budapest, Dankó u. 4–8. címre küldeni.

 
Líra Könyv Zrt. Központ: 1086 Budapest, Dankó u. 4-8. Tel: 06 (1) 33-77-333, E-mail: lira@lira.hu