Líra könyvklub
Könyv keresés:
Aktuális katalógus
Könyvajánló
Egy világcsavargó ezer állomása
Patricia Schultz hivatásos utazónak számít, már gyerekkorában folyton arról álmodott, hogy végre elkezdődjön az Élet, vagyis a Nagy Utazás.

Mikor évfolyamtársai az egyetem elvégzése után munkába álltak a Wall Streeten, esetleg a családi vállalkozást folytatták, ő azonnal a repülőtérre indult, hogy felfedezze a gyönyörű Itáliát. Bizony, egyáltalán nem könnyű feladat (még egy profi csavargó számára sem, aki egész életében az utazásból és az utazásról való írásból élt), kiválasztani a Föld 1000 legnagyszerűbb helyét.

A válogatás szempontjai Patricia olvasatában a következők voltak: legyen a helynek páratlan varázsa, öntörvényűsége, csodája, és tartozzon az emberiség közös örökségéhez. Ezután az újságírónő hét évig gyűjtötte az anyagot, mielőtt nekiült volna az írásnak. „Az utazás az előítéletek, a szűklátókörűség  hatásos ellenszere.” - vallja a szerző.

Patricia Schultz
Ára:
4995 Ft
Klub ár
4650 Ft

Képzeletbeli Föld körüli utazásra invitál a könyv: szent romok, elegáns szállodák, vadrezervátumok, hegyi falucskák, kastélyok, fesztiválok, korallzátonyok, éttermek, katedrálisok, távoli szigetek, operaházak, múzeumok – ezer olyan helyet mutat be, amely különleges kulturális élményt jelenthet az utazó számára.

Kosárba Megvásárolom

 
Líra Könyv Zrt. Központ: 1086 Budapest, Dankó u. 4-8. Tel: 06 (1) 33-77-333, E-mail: lira@lira.hu