Líra könyvklub
Könyv keresés:
Aktuális katalógus
Könyvajánló
Szelíd bölcsesség
Az író-lélekgyógyító új könyvében személyes és mély, gyakran megrendítő történetek olvashatók. „Ez a könyv tulajdonképpen napló. Rólam és klienseim közös munkájáról szól, természetesen felismerhetetlenné torzítva a szereplőket.

Miért írtam? Azért, hogy eloszlassam a pszichoterápiát díszítő irreális várakozásokat, és a csúfolódó kétségeket” – írja könyvéről a szerző. Ha le akarjuk egyszerűsíteni, akkor írhatjuk azt is, hogy Popper kicsi történeteinek műfaja amolyan populáris pszichológia, emberarcú lélekgyógyászat. Ahogy ő fogalmaz: „Kerültem: a szakmai tolvajnyelvet, a terminus technikusokat, vagyis a felesleges tudományos nagyképűsködést. Történetei egy hosszú pszichológiai pálya megrendítő apró kövei, melyekből (ha akarunk) akár utat is építhetünk – önmagunk felé.

(vanek)

Popper Péter
Ára:
2500 Ft
Klub ár
2320 Ft
Popper Péter könyve a gyógyításba vetett remények és csalódások, sikerek és kudarcok krónikája. Tanulságos, az olvasó személyes életében is felhasználható, emellett szórakoztató írás. Őszinte vallomás egy gazdag és érdekes pályáról.
Kosárba Megvásárolom

 
Líra Könyv Zrt. Központ: 1086 Budapest, Dankó u. 4-8. Tel: 06 (1) 33-77-333, E-mail: lira@lira.hu