Líra könyvklub
Könyv keresés:
Aktuális katalógus
Tisztelt klubtagunk!
Örömmel értesítjük, hogy a Líra könyvesboltok és Fókusz könyváruházak, a Rózsavölgyi és társa törzsvásárlói, a Magyar Könyvklub, valamint a Népszabadság könyvklub korábbi tagjai mostantól új formában értesülhetnek a könyvpiac újdonságairól és eseményeiről, ugyanis megalakult a Líra Könyvklub.

Ha Ön már korábban törzsvásárlónk, a Népszabadság Könyvklub vásárlója vagy a Magyar Könyvklub tagja volt, akkor automatikusan a Líra Könyvklub tagjává válik. Egy olyan közösség tagja lesz, amelynek 2006-ban több mint 60 000 aktív vásárlója volt. Ezzel folytatódik a Magyar Könyvklub kulturális küldetése is: a magyar nyelven olvasók – a klubrendszeru értékesítési formában – évről évre minőségi, bővülő, szolgáltatásokat kapnak előnyös (klub-)áron. Ebben a kooperációban látjuk megvalósulni azt, hogy a könyvklub tagjainak a megszokott szolgáltatásokon túl (ingyenes katalógus, kedvezményes ár, kiszállítás, kényelmes böngészés, megszokott személyes kapcsolattartók az ügyfélszolgálaton, helyi munkatárshálózatban) további újdonságokkal jelentkezzünk: a jövőben tartalommal rendelkező, árusításra is kerülő igazi könyvmagazint kapnak kéthavonta ingyenesen házhoz szállítva, korábban jutnak hozzá vezető újdonságokhoz, teljesen megújul a kínálati szerkezet. Bízunk benne, hogy nemcsak korábbi tagjaink maradnak hűségesek, hanem új tagokkal gyarapodik a hazai elégedett klubtagok népes tábora!

Ha Ön korábban nem volt klubtag, és az aktuális katalógusunk kínálatából egyszeri 5 000 forintért vásárol, akkor Ön is klubtaggá válik. Ez esetben elküldjük Önnek a Líra törzsvásárlói kártyát, és már az első megrendelésnél klubáron vásárolhat. A Líra Könyvklub tagjává válhat akkor is, ha összegyűjt 10 000 forint értékben vásárlást igazoló számlákat, blokkokat könyvesboltjainkban, internetes áruházunkban vagy postai megrendeléssel, és azokat bármelyik könyvesboltunkban vagy az ügyfélszolgálatnál leadja. Amennyiben még nem klubtag, és rendelése nem éri el az 5 000 forintot, akkor a kiválasztott termékeket csak a bolti áron tudjuk biztosítani Önnek, valamint a klubtagságból származó egyéb kedvezményeket sem élvezheti.

Miért érdemes a Líra Könyvklub tagjának lenni?
– a LÍRA KÖNYVKLUB az ország egyik legnagyobb könyvkereskedelmi és kiadói vállalatcsoportjának biztos hátterével rendelkezik;
– kiválaszthatja, hogy Önnek melyik a legkényelmesebb vásárlási forma:

1 Vásárolhat otthonról, a katalóguson keresztül. A rendelését feladhatja postán, faxon, telefonon vagy SMS-ben, és a megrendelt termékeket futárszolgálat szállítja ki Önhöz. Amennyiben a megrendelés összértéke eléri a 7 000 forintot, akkor a csomagolásiés postaköltséget átvállaljuk.

2 Vásárolhat a több mint 60 boltunkból álló hálózatban, így esetleg olyan könyvet is talál, amely az aktuális katalógusban nem szerepel. Ebben az esetben is jár a klubtagság minden kedvezménye. A boltokban a Könyvklub könyveket egy elkülönített, "Líra Könyvklub" sarokban találja, vagy azokat jól látható módon megjelöljük, így Ön a boltokban is könnyen tájékozódhat a Könyvklub aktuális kínálatról.

3 Amennyiben szereti a személyes kapcsolattartást, akkor helyi munkatársaink viszik el Önnek a katalógust, felveszik a rendelését, és a megrendelt termékeket ki is szállítják. Ebben az esetben a csomagolás- és postaköltség a vásárlás értékétől függetlenül minket terhel. Amennyiben a vásárlás e módja érdekelné Önt, akkor kérjük, hogy telefonos ügyfélszolgálatunkon jelentkezzen. www.lira.hu

4 Az online vásárlási forma kedvelői kínálatunkat a www.lira.hu internetes oldalunkon találják meg, és a kiválasztott termékeket ott közvetlenül meg is vásárolhatják. A vásárlási folyamat ez esetben a Fókusz Online áruházon (www.lira.hu) keresztül bonyolódik, így a szállításra a Fókusz Online áruház feltételei érvényesek.

Nagyon fontos, ha Ön klubtagunk, akkor bármely vásárlási módot is választja, az aktuális katalógusban lévő termékeket mindig klubáron vásárolhatja meg, és a rendelés összegét csak az áruk átvételekor kell kifizetnie. (Kivétel, ha az online vásárlásnál Ön a bankkártyás, illetve a hitelkártyás fizetési módot választja.)

– Klubtagjaink az aktuális katalógusban szereplő termékeket klubáron vásárolhatják meg, a boltokban (Líra Könyváruházak és könyvesboltok, Fókusz könyváruházak, Rózsavölgyi és Társa zenemuboltok, Fókusz Online könyváruház) található egyéb termékeket, pedig 7% kedvezménnyel. A vásárlásoknál csupán a törzsvásárlói kártyájukat kell bemutatniuk.

– Minden klubtagunk kéthavonta ingyenesen kulturális magazint és könyvrendelő katalógust kap ajándékba, amelynek első számát most tartja kezében.

– Ha a szerencse Önnek kedvez, akár házikönyvtárat is nyerhet! Minden hónapban az előző havi vásárlók közül kisorsolunk egy klubtagot, aki 100 000 forint értékben válogathat könyveket az aktuális Líra Könyvklub katalógusból. (A kiválasztott könyveket ingyenesen lakására szállítjuk).

– Klubtagjaink (amennyiben e-mail címüket megadják) rendszeresen megkapják a Fókusz Online könyváruház (www.fo.hu) hírlevelét.

– Klubtagságát – és az ebből adódó kedvezményeket - 6 hónapig újabb megrendelés nélkül is megőrzi.

További információval állunk rendelkezésére a www.lira.hu weboldalon, illetve infóvonalunkon:
(36 1) 33-77-333; vagy e-mailen: konyvklub@lira.hu.

Kolosi Beáta

 
 
Líra Könyv Zrt. Központ: 1086 Budapest, Dankó u. 4-8. Tel: 06 (1) 33-77-333, E-mail: lira@lira.hu