Daskova, Polina - Magzatvér
Megjelenés ideje: 2010
ISBN: 9789632930978
272 oldal
Ára: 2990 Ft
E-könyvben is
Magzatvér
Fordította: Goretity József
Az orosz krimi királynőjének újabb bűnügyi regénye
Egy jól szervezett moszkvai bűnbanda, orvosok és kórházak egész hálozatát működtetve, 25 hetes magzatok testéből, véréből és a placentából drága és életmentő gyógyszert állít elő. A gyógyszert természetesen irtózatos összegekért, kiválasztottak szűk körében értékesítik, Oroszországban és az Egyesült Államokban.
<br>
Léna Poljanszkaja 35 éves újságírónő 26 hetes terhesen kerül a kórházba. Lélekjelenlétének köszönhetően elmenkül, mielőtt nála is megindítják a szülést. A bűnszervezet smasszerjai rokonait és barátait sem kímélve egészen Amerikáig üldözik.

Végül egy magas rangú rendőrtiszt, Szergej Krotov segít neki.
<br>
A sodró és fordulatos, rendszerváltás utáni moszkvai valóságban játszódó lélektani krimiből a szerelem sem hiányzik: Léna és Krotov szerelmének kibontakozása finom és hiteles mellékszál.
Fordította: Csősz Róbert
Mindenki idióta - csak én nem!
Bármerre nézünk, mindenhol csak irigyeket, örök optimistákat, egyszóval idiótákat látunk. Idegesítenek és fárasztanak a munkahelyünkön, a szabadidőnkben, az interneten és a politikában....
Anya csak egy van
Édesanyák, akik féltő szeretettel kísérik gyermekeik minden lépését. Asszonyok, akik akár életüket is feláldozzák értük. És nők, akiket sokszor nehezen értünk, pedig oly sok minden...