ÍZLETES KÖNYVBEMUTATÓ
Frank Júlia: "A Rosenstein"
Barátok és a sajtó körében mutattuk be Frank Júlia: "A Rosenstein" című új szakácskönyvét, melyben a Rosenstein Vendéglő legjobb receptjeit gyűjtötte egybe Frank Júlia. A könyvről Orsós László Jakab beszélt. A vendégeket Rosenstein Tibor, a vendéglő tulajdonosa finom falatokkal látta vendégül.
Fordította: Balázs István
Horvátország egyik régiója, az isztriai tengerpart vidéke az egyik legnépszerűbb úti célja a magyar turistáknak. És nemcsak azért, mert hozzánk viszonylag közel van, hanem mert rengeteg látnivalóval és...
Az érettségire való felkészülést segítő, számos általános összefoglaló munkával szemben ez a kiadvány nem az eddig tanultak globális áttekintését kívánja nyújtani, hanem az Emberi Erőforrások Minisztériuma...
Jan Brokken
Fordította: Bérczes Tibor
1944. október 10-én meghal egy német katona egy csöppnyi holland faluban nem messze Rotterdamtól, amit iszonyú megtorlás követ: hét holland férfit végeznek ki, családjukat elűzik, házukat felgyújtják....
Cserba Júlia
A könyv áttekintést ad az elmúlt évszázadban, az 1920-as évek kezdetétől Franciaországba települt magyar fotográfusok munkásságáról. A hiánypótló vállalkozás a jelentősebb szakmai életművel rendelkező...
Könyvportál Líra könyv Kiskereskedelem Nagykereskedelem Kiadók Kapcsolat Oldaltérkép ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ