Megjelenés ideje: 2001
ISBN: 9789631349160
ISBN 10: 9631349160
64 oldal
Ára: 1800 Ft
|
Hagyományos magyaros konyha (magyar)
A külföldi ínyencek számára készült szakácskönyv a
magyar konyha minden jobb magyar étteremben
felszolgált alapfogásainak elkészítési módját
ismerteti, ügyelve nemcsak a közérthetőségre, de arra
is, hogy némileg a külföldi ízléshez igazítsa az
ételeket, mégis megőrizze a magyarországi kiránduláson
megismert ízeket. A receptek alapján készült ételeket
Patyi Árpád fotóművész ínycsiklandozó felvételei
mutatják be.
|
|
|
|
Ez a kötet az érettségire való felkészülést nem általános összefoglalással, és nem is előregyártott feleletsémákkal kívánja segíteni, hanem a nyilvánosságra hozott témakörök teljes...
|
|
Az érettségire való felkészülést segítő, számos általános összefoglaló munkával szemben ez a kiadvány nem az eddig tanultak globális áttekintését kívánja nyújtani, hanem az Emberi...
|
|