- Hungary travel guide+Magyarország idegenforgalmi autóstérképe - 2015 (3. kiadás)
Megjelenés ideje: 2015-07-09
ISBN: 9789631363128
- oldal
Méret: 230 x 120 x 230
Ára: 2490 Ft
Travel Guide + Hungary Road Map - 2015 (3. kiadás)
Az angol nyelvű kiadvány a Magyarország idegenforgalmi autóstérkép és egy útikalauz-füzet együttese.
A hajtogatott autóstérkép (1:450 000) erdőfoltok szerinti színezéssel és domborzatárnyékolással, részletesen ábrázolja az ország településeit, közúthálózatát és autós információit. Piktogramokkal bőségesen jelzi az ország idegenforgalmi látnivalóit, feltünteti a nemzeti parkok, tájvédelmi körzetek határait. A térkép hátoldalán településnév-jegyzék, valamint Budapest, Sopron, Győr, Tata, Esztergom, Szentendre, Székesfehérvár, Veszprém, Keszthely, Pécs, Eger, Sárospatak, Kecskemét, Szeged, Debrecen és Gyula belvárostérképe található.
Az útikalauz turisztikai régiók szerint csoportosítva, fényképekkel illusztrálva ismerteti az ország legfontosabb idegenforgalmi látnivalóit.
A kiadvány kétoldalas nejlon védőtasakban kerül forgalmazásra.
Az angol nyelvű kiadvány a Magyarország idegenforgalmi autóstérkép és egy útikalauz-füzet együttese. A hajtogatott autóstérkép (1:450 000) erdőfoltok szerinti színezéssel és domborzatárnyékolással, részletesen ábrázolja az ország településeit, közúthálózatát és autós információit. Piktogramokkal bőségesen jelzi az ország idegenforgalmi látnivalóit, feltünteti a nemzeti parkok, tájvédelmi körzetek határait. A térkép hátoldalán településnév-jegyzék, valamint Budapest, Sopron, Győr, Tata, Esztergom, Szentendre, Székesfehérvár, Veszprém, Keszthely, Pécs, Eger, Sárospatak, Kecskemét, Szeged, Debrecen és Gyula belvárostérképe található. Az útikalauz turisztikai régiók szerint csoportosítva, fényképekkel illusztrálva ismerteti az ország legfontosabb idegenforgalmi látnivalóit. A kiadvány kétoldalas nejlon védőtasakban kerül forgalmazásra.
Ez a kötet az érettségire való felkészülést nem általános összefoglalással, és nem is előregyártott feleletsémákkal kívánja segíteni, hanem a nyilvánosságra hozott témakörök teljes...
Az érettségire való felkészülést segítő, számos általános összefoglaló munkával szemben ez a kiadvány nem az eddig tanultak globális áttekintését kívánja nyújtani, hanem az Emberi...
Könyvportál Líra könyv Kiskereskedelem Nagykereskedelem Kiadók Kapcsolat Oldaltérkép ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ