Megjelenés ideje: 2003
ISBN: 9789631352993
ISBN 10: 9631352994
64 oldal
Méret: 140 x 145 x 15
Ára: 2200 Ft
|
Gombócok és palacsinták
A közép-európai konyhának régebben különösen, de még
ma is kedvelt fogásai a különféle gombócok.
Számos, szinte felsorolhatatlan változata létezik:
édes gombóc kelt tésztából, krumplis tésztából a
legkülönfélébb gyümölcsökkel, lekvárokkal töltve.
Sós gombócok köretnek húsok mellé vagy önálló ételként
sonkával, hússal, zöldséggel töltve.
Főtt gombóc, párolt gombóc, sült gombóc ezeknek a
kézzel formált, egyszerű, de mégis felséges ízű
gömbölyűségeknek a receptjeit kínáljuk Önöknek
könyvünk első részében, a másodikban pedig számos
ínycsiklandozó palacsintareceptet találnak.
|
|
|
|
Ez a kötet az érettségire való felkészülést nem általános összefoglalással, és nem is előregyártott feleletsémákkal kívánja segíteni, hanem a nyilvánosságra hozott témakörök teljes...
|
|
Az érettségire való felkészülést segítő, számos általános összefoglaló munkával szemben ez a kiadvány nem az eddig tanultak globális áttekintését kívánja nyújtani, hanem az Emberi...
|
|