Sívó Mari  (szerk.) - Almás szakácskönyv
Megjelenés ideje: 2004
ISBN: 9789631353273
ISBN 10: 9631353273
63 oldal
Ára: 2500 Ft
Almás szakácskönyv
Az alma az egyik legismertebb, legkedveltebb
gyümölcs, majdnem mindenütt megterem. Sokféle almát
ismerünk, a savanykástól az édesig, a lédústól a
kemény húsú, omlós, porhanyósig. Éppen ilyen sokféle
elkészítési módja van ennek a paradicsomi
gyümölcsnek. Számtalan fogáshoz használhatjuk,
előételekhez, salátákhoz éppúgy mint húsételekhez
és süteményekhez. Ezek legjobb receptjeit
gyűjtöttük össze ebben a kötetben.
Ez a kötet az érettségire való felkészülést nem általános összefoglalással, és nem is előregyártott feleletsémákkal kívánja segíteni, hanem a nyilvánosságra hozott témakörök teljes...
Az érettségire való felkészülést segítő, számos általános összefoglaló munkával szemben ez a kiadvány nem az eddig tanultak globális áttekintését kívánja nyújtani, hanem az Emberi...
Könyvportál Líra könyv Kiskereskedelem Nagykereskedelem Kiadók Kapcsolat Oldaltérkép ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ