Hódítanak a spanyol falatkák - spanyol portál
(kiadvány: Amíg lehet)
 

Carlos Herrera -spanyol gourmet- legújabb kiadványában 140 eredeti spanyol tapas receptjét árulja el nekünk, melyeket mi is könnyedén elkészíthetünk otthon.

A gazdagon illusztrált receptgyűjteményben a mininyársaktól (pinchos) kezdve a tésztakosárkákon át a tortillákig és gazpachókig bezárólag finomabbnál finomabb ínyencségek elkészítéséhez találunk útmutatót. A tengeri herkentyűk szerelmeseinek ajánljuk például a Kékkagylót tengerész módra vagy a garnélarákos pincho-t baconszalonávval illetve a tintahalas szendvicset. Akik a kiadósabb tapas-okat részesítik előnyben, kezdhetik a menüt egy sonkás omlettel, melyet Carlos Herrera babbal és zsenge fokhagymával bolondít meg.

Egyik finomabb, mint a másik!

Gazdagítsd Te is gasztro-könyvtárad a spanyol finomságok kalaúzával, mely jól fog jönni akkor is, ha nem vagy nagy konyhatündér!

További info a Corvina Kiadó oldalán található.

2008-01-28 15:40:00
Bolgár Dániel történész amellett érvel nagy anyagot feldolgozva, egyszerű szavakkal és merész humorral, hogy mindenki azt kapta, amit nem érdemelt. A teljesítmények elbírálását ugyanis...
Fordította: Balázs István
A szerelem, a divat, a gasztronómia, a művészet és persze a fények városa! Párizst mindig is szuperlatívuszokkal illették - teljes joggal. Elegendő a Champs-Élysées-n végigkószálni, vagy...
Ez a kötet az érettségire való felkészülést nem általános összefoglalással, és nem is előregyártott feleletsémákkal kívánja segíteni, hanem a nyilvánosságra hozott témakörök teljes...
Az érettségire való felkészülést segítő, számos általános összefoglaló munkával szemben ez a kiadvány nem az eddig tanultak globális áttekintését kívánja nyújtani, hanem az Emberi...
Könyvportál Líra könyv Kiskereskedelem Nagykereskedelem Kiadók Kapcsolat Oldaltérkép ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ