Déri Szilvia
Déri Szilvia, gasztroblogger

Budapesten születtem. Gyerekkoromban Bulgáriában és Görögországban, később Izraelben, Spanyolországban és az USA-ban is éltem. Maryland államban végeztem, kommunikáció-business szakon. A gasztronómia a szerelmem és a szakterületem. Írok online- és print magazinokba, vezetem a Házisáfrány nevű gasztroblogom, és főzést oktatok. Első szakácskönyvem 2015-ben jelent meg.

A szerző kiadónál megjelent művei:
Sajnálatos tény, hogy kevés a jó előadó. Így volt ez régen, és így van ma is. Ugyan ki ne ült volna végig zsibbasztóan unalmas iskolai vagy egyetemi előadást, ne bóbiskolt volna el egy-egy...
Sumonyi Zoltán szerencsére nemcsak nemzedékének egyik, többek közt József Attila-díjjal elismert költője, hanem rádiós újságíróként is dolgozott a 70-es évektől kezdve, így a kortársak...
Sajnálatos tény, hogy kevés a jó előadó. Így volt ez régen, és így van ma is. Ugyan ki ne ült volna végig zsibbasztóan unalmas iskolai vagy egyetemi előadást, ne bóbiskolt volna el egy-egy...
Sumonyi Zoltán szerencsére nemcsak nemzedékének egyik, többek közt József Attila-díjjal elismert költője, hanem rádiós újságíróként is dolgozott a 70-es évektől kezdve, így a kortársak...
Könyvportál Líra könyv Kiskereskedelem Nagykereskedelem Kiadók Kapcsolat Oldaltérkép ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ