kiadvány oldalanként
Romantikus regények
Romantikus regények
SARAH TITLE
Hogyan lehet valakiből mém? Melissa ,,Bernie" Bernard példájából kiindulva: bárkiből és bármikor. Amikor egy lánykérésről készült videó hirtelen hatalmas népszerűségre tesz szert az interneten, nem a menyasszony és a vőlegény az, aki felkelti az internetezők érdeklődését. Hanem Bernie - ahogy elhúzza a száját. A mémhadjárat ezzel kezdetét is veszi. A lány a legszívesebben elbujdosna, ekkor azonban felbukkan egy jóképű riporter, és ajánlatot tesz neki...
Colin Rodriguez szorult helyzetében, amikor is az állása a tét, eltökéli, hogy bebizonyítja: ő a romantika legnagyobb szakértője San Franciscóban, és rögtön elő is áll az ötletével. Randipartnereket talál a randiképtelen nőnek. Egészen pontosan az immár híres, ám a szerelemmel szemben bizalmatlan könyvtárosnak. Amikor Bernie végül kötélnek áll, kiderül: a férfinak nem is a cikksorozat megírása jelenti majd a legnagyobb problémát. Egyik katasztrofális randi ugyanis másikat éri. Colin azonban mindenre kész, hogy megtalálja a Bernie-hez illő férfit - még akkor is, ha ezt a szerepet neki kell betöltenie.
288 oldal
2990 Ft
MARY BALOGH
A napóleoni háborúkat követően Sir Benedict Harper nehezen tudja újrakezdeni az életét, és mind a lelkének, mind a testének szüksége lenne arra, hogy valaki begyógyítsa a sebeit. Nem is sejti, hogy a segítség egy gyönyörű, ám sok megpróbáltatást elszenvedő asszony képében érkezik majd. Miután Samantha McKay megözvegyül, zsarnoki apósa és sógornője igencsak megkeserítik az életét. Egészen addig, amíg egy napon a vágyálma, hogy önálló életet élhessen, a Walesben megörökölt ház révén a beteljesedés ígéretével nem kecsegtet. Noha Ben és Samantha meglehetősen veszélyes körülmények között ismerkednek meg, hamarosan mindketten vonzódni kezdenek a másikhoz. Az asszony kész arra, hogy kövesse azt az utat, amelyet a végzet jelölt ki számára, Ben pedig úriemberként ragaszkodik hozzá, hogy elkísérje őt a sorsfordító utazásra. De mégis mit adhat egymásnak ez a két sebzett lelkű ember? Lehet egyáltalán közös jövőjük? Elképzelhető, hogy a válaszra épp egymás karjában találnak rá?

Mary Balogh a Túlélők Klubjának legújabb kötetében, a vágyakozás és a beteljesülés megindító regényében egy reményekkel teli özvegy és egy új életre vágyó katona sorsának összefonódását tárja elénk.
280 oldal
2990 Ft
MONICA MCCARTY
William Wallace, a rettenthetetlen skót szabadságharcos halott. Skócia az angolok igáját nyögi. Klánok ragadnak kardot klánok ellen. A remény lángja azonban még nem hunyt ki. A skót Robert the Bruce úgy dönt, a Felföld és a Hebridák legendás harcosaiból titokban megkísérli a valaha volt legkiválóbb csapatot megszervezni, hogy egyesült erejüket felhasználva megszerezze a trónt, és ezzel ismét kivívja Skócia függetlenségét...

Ewen Lamontot, a Felföld legjobb nyomolvasóját nem mindennapi feladattal bízzák meg. Meg kell találnia Robert egyik küldöncét, aki fontos küldetést teljesít - álruhában. Ewennek egyszer már volt szerencséje a tüzes Genna nővérhez, aki egy ártatlan, lopott csókkal örökre az emlékezetébe véste magát. Most azonban, hogy a férfi már tudja, ki ő, és miféle feladatot vállalt, még fontosabbnak érzi, hogy mindenáron gondoskodjon a biztonságáról. Csakhogy a gyönyörű apáca igen makacs és vad természetű - meglehet, hogy a felföldi harcos élete legnehezebb kihívásával találja szembe magát?
Miután Lady Janet - azaz Genna nővér - három esztendővel korábban sikertelenül próbálta kiszabadítani a testvérét az angolok markából, úgy dönt, küldöncként segíti Robert ügyét - egészen addig, amíg meg nem ismerkedik a szörnyen jóképű, ám kérges szívű harcossal. Kettejük között valósággal izzik a levegő, és minden nappal közelebb kerülnek egymáshoz. Amikor azonban Janet árulást sejt, merész tettre szánja el magát. Az üzenetnek ugyanis, amelynek a birtokába jut, minél előbb célba kell érnie, mert az nemcsak a tárgyalások kimenetelére lehet hatással, hanem a király életére is...
A Felföld rettegett fiai-sorozat hetedik kötetében folytatódnak a skót harcosok és szerelmeik történetei.
368 oldal
3690 Ft
MADELINE HUNTER
Gavin Norwood, Kendale vikomtja, az egykori bátor katona nem hagyta volna ott a sereget, ha egy szörnyű családi tragédia nem kényszeríti erre. A megannyi csatát megjárt férfi mindenkinél jobban tudja: egyetlen franciában sem szabad megbízni. Egy francia asszonyban pedig különösképp nem. Társaival együtt fel is állít egy megfigyelőkből álló hálózatot, hogy leleplezze a hazája ellen ármánykodó kémeket. Így kerül a látószögébe a törékeny és titokzatos Marielle Lyon, aki Franciaországból Angliába menekült, és egy kivégzett gróf unokahúgaként mutatkozott be. Ezzel óhatatlanul felhívta magára a figyelmet, sőt szárnyra kelt a pletyka, miszerint a franciáknak kémkedik. A valódi szándékait azonban csak igen kevesen ismerik... A bosszúvágytól égő lord mindenre hajlandó, hogy célt érjen - még arra is, hogy a csábítás játékát űzze az asszonnyal. De vajon végül ki fog elcsábítani kit? A szépséges és ravasz Marielle a lordot, vagy a sármos, délceg vikomt az asszonyt?

A Fairbourne-kvartett harmadik részében Madeline Hunter az ármánykodás, a szenvedély és a szerelem kanyargós útjain vezeti végig a szereplőit, akik az igazság és önnön boldogságuk keresése közben kénytelenek lesznek ráébredni: sokszor nem minden az, aminek látszik.
312 oldal
3490 Ft
ELISABETH HOYT
A csinos és életvidám Lady Phoebe Batten minden vágya, hogy egy herceg húgaként a pozíciójához illő társasági életet élhessen. Ez azonban nem kivitelezhető egykönnyen, lévén a fiatal nő szinte teljesen vak, és a bátyja utasítására mindenhová elkíséri egy felfegyverzett testőr - a meglehetősen idegesítő, ámde felettébb vonzó Trevillion kapitány.
James Trevillion azután szerelt le a királyi dragonyosoktól, hogy megsérült a lába. A sántasága ellenére mégis ördögien ügyesen lő és lovagol, egyszóval nem lenne szabad nehézséget okoznia számára, hogy megvédelmezze az őrjítő Lady Phoebet. A csábító nő azonban egyre gyakrabban tereli el a figyelmét a feladatáról; így amikor Lady Phoebe emberrablók célpontjává válik, a kapitány merész lépésre szánja el magát, hogy megvédelmezze a szívének egyre kedvesebb hölgyet...

Elizabeth Hoyt a Maiden Lane-sorozat nyolcadik részében egy ártatlan, fiatal nő és egy megkeseredett katona történetét meséli el, akik hosszú utat járnak be, mire rájönnek: együtt teljesebb életet élhetnek, mint külön-külön.
296 oldal
2990 Ft
Katherine Stone
Cole Raylor és Claire Chamberlain gyerekkori barátsága
és szerelme egy váratlan tragédia folytán megszakad.
Cole-nak el kell tűnnie a kisvárosból ahol felnőtt.
Tizenkét évvel később híres énekesként tér vissza a
városba, és megtudja, hogy egykori szerelme
elveszítette a látását. Cole-t megdöbbenti a hír, és
iszonyatos bűntudatot érez a történtek miatt, ezért
elhatározza, hogy valóra váltja gyermekkori álmukat,
és meghívja Claire-t, hogy együtt lépjen fel vele a
londoni Royal Albert Hall színpadán. A lány elfogadja
a meghívást, de csak azért, hogy titokban segítsen
neki megtalálnia a testvérét, akit Cole kénytelen volt
nevelőszülőkre bízni, nehogy a kisfiú áldozatául essen
durva és gonosz apjuk indulatának. A tröténet másik
helyszíne London, ahol megismerhetjük Claire
barátnőjét, Sarah Pembroke-ot, a sikeres és sokak
által irigyelt televíziós riporternőt. Sarah látszólag
gondtalan életét azonban sötét titkok kísérik, amelyek
fokozatosan lelepleződnek, miután Jack Dalton, az FBI
mesterdetektívje nyomozni kezd egy sorozatgyilkos
után, akinek Sarah lenne a következő áldozata... A
fordulatokban gazdag, izgalmas és érzelmes történet
lebilincselő olvasmányt ígér minden olvasónak. A
történet végén azt is megtudhatjuk, hogy Claire és
Cole gyerekkori szerelme vajon beteljesülhet-e a
közéjük álló akadályok ellenére.
400 oldal
2290 Ft
Katherine Stone
A regény két főhőse, Raven Winter és Holly Elliot
borzalmas gyermekkori élménnyel indulnak az életbe.
Mégis sikerül legyőzni a hátrányt, és életük úgy
alakul, hogy segítség egymást. Raven Winter látszólag
mindent elért az életben: gyönyörű, sikeres és gazdag.
Hollywood egyik legjobb ügyvédje. A leghíresebb
sztárok dollármilliós szerződéseit intézi a
stúdiókkal. A lelke mélyén azonban ugyanaz a sebezhető
kislány maradt, aki boldogtalan gyermekkorában oly
kétségbeesetten vágyott a szeretetre, amit azóta is
hiába keres a férfiak karjaiban. Egy nap azonban
megismerkedik valakivel. Holly Elliot pedig egy
szörnyű tragédia emlékei elől menekülve új néven, új
életet kezd egy eldugott alaszkai kisvárosban, és
sikeres bestseller-író lesz belőle. Amikor Jason Cole,
a híres színész és rendező megvásárolja egyik
regényének filmjogait, Holly Hollywoodba utazik, hogy
találkozzon vele... Kiszabadíthatja-e a szerelem a két
hősnőt a KEGYETLEN EMLÉKEK fogságából?
328 oldal
2290 Ft
Katherine Stone
Brooke és Melanie Chandler már gyermekkorukban is
annyira különböztek egymástól, hogy senki nem gondolta
volna róluk, hogy IKREK. Az egyikük sötéthajú, komoly,
ambiciózus, míg a másikuk szőke, gyönyörű és álmodozó.
Brooke, az okos de kevésbé szép testvér sohasem hitte
magáról, hogy egyszer belőle is gyönyörű nő lehet.
Óriási csalódást okoz a számára, amikor rádöbben, hogy
a testvére, Melanie, szépségével mindent elérhet.
Melanie azonban, a látszattal ellentétben,
önbizalomhiánnyal küzd, és bár az élet látszólag
mindent megad neki -- szépséget, hírnevet és
férfiakat --, ő titkon mégis olyan szeretne lenni,
mint a testvére, Brooke. Charles Sinclair is, a
dúsgazdag lapkiadó-tulajdonos, és Jason Sinclair, a
csöndes, visszahúzódó ikertestvére Manhattan
elitvilágának legismertebb képviselői. Látszólag
tökéletes, irigylésre méltó életet élnek, pedig a
háttérben még rengeteg elhallgatott igazság lappang...
New York városát eközben egy pszichopata
sorozatgyilkos tartja rettegésben, akinek áldozatai
kivétel nélkül gyönyörű, sikeres fiatal nők. A
nyomozás sokáig egy helyben toporog, de a megdöbbentő
igazságra végül mégis fény derül... A Katherine Stone-
tól megszokott több szálon futó, izgalmas, intrikákkal
és cselszövésekkel átszőtt történet főhőse két
ikerpár, akiket olyan szoros kötelék fűz egymáshoz,
mely képes túlélni minden féltékenységet, csalást,
keserűséget és elszakadást.
400 oldal
2290 Ft
Katherine Stone
Amikor Carrie elsőéves egyetemistaként megérkezik
Stanfordba, azt gondolja, tudja, mi vár rá. Végtére
is a családjában nem ő az első, aki a híres intézmény
öreg padjait koptatja, hiszen már az anyja és a
nagyanyja is itt tanult, a bátyja, Stephen pedig
szintén Stanfordba jár. Arra azonban senki sem
készítette fel Carrie-t, milyen gyökeres
változásokkal kell majd szembenéznie az életében. Az
egyetemi élet kemény hétköznapjai alatt azonban akad
némi kaland és izgalom is, igaz szerelmek, életre
szóló barátságok szövődnek, vagy éppen szívek törnek
össze. Az ÁLMOKkal teli egyetemi évek után a
barátoknak szembesülnie kell a valósággal, sorsuk
azonban örökre összefonódik, és a legőszintébb
érzelmeket még az idő sem változtaja meg.
368 oldal
2290 Ft
Lisa Jackson
Cassidy Buchanan, egy békés amerikai kisváros
leggazdagabb vállalkozójának lánya mindössze tizenhat
éves volt azon a nyáron, amely meghatározta egész
életét. Hirtelen fellobbant szerelmét kezdettől fogva
balszerencse kíséri. A lány tehetetlenül vergődik a
múlt hínárjában, miközben a kisváros két érintett
családja között állandóak a konfliktusok. Rejtélyes
gyújtogatások és titkos szerelmek, gyakran
kegyetlenségbe forduló érzelmek szövik át a regényt.
442 oldal
2290 Ft
Nicholas Sparks
Fordította: Pejkov Boján
Van, hogy a sors és a szerelem külön utakra vezet...
Hope Anderson nagy döntés előtt áll. Habár már hat éve él együtt a barátjával, a férfi még mindig nem kérte meg a kezét, és a harminchat éves nő nem tudja, mitévő legyen. A családja Sunset Beach-i nyaralójába...
NELE NEUHAUS
Fordította: Csősz Róbert
Aki szelet vet... halált arat.
Egy éjjeliőr lezuhan a lépcsőn egy szélerőműparkok létesítésével foglalkozó cég irodaházában, és halálra zúzza magát. Kirchhoff és Bodenstein főfelügyelők számára hamarosan nyilvánvalóvá válik, hogy nem...
Könyvportál Líra könyv Kiskereskedelem Nagykereskedelem Kiadók Kapcsolat Oldaltérkép ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ