Elizabeth Hoyt - Bűnös csábítás
Megjelenés ideje: 2011
ISBN: 9789636433024
328 oldal
Méret: 137 x 197
Ára: 2990 Ft
Bűnös csábítás
Fordította: Nagy Nikoletta
Lord Vale saját esküvője napján, hasogató fejfájással, másnapos állapotban ébredezik egy sekrestyében, ahol is menyasszonya közli vele, elhagyja őt egy másik férfi kedvéért. Miközben azon töpreng, vajon miért lett hozzá fél éven belül már a második arája is hűtlen, egy számára ismeretlen hölgy házassági ajánlatot tesz neki.
Melisande Fleming évekig irigyelte legjobb barátnője, Emeline és Lord Vale jegyességét. Amikor végül Emeline mást választott, Melisande szívében titkos remény gyúlt, hiszen kínzó, néma szerelemmel szerette és figyelte a férfit, aki a társasági élet közismert nőcsábásza és nagyhangú mókamestere volt.
A szokatlan körülmények között megköttetett házasság nappal józan és kimért, éjjelente azonban buja és szenvedélyes. Az egymás számára idegen házastársak szinte észrevétlenül kerülnek egyre közelebb és közelebb a másikhoz, valamint féltve takargatott titkaikhoz, mígnem egy skóciai utazás szembesíti őket a múltjukkal.
Ahhoz, hogy leküzdhessék a démonaikat, fel kell tárniuk egymás előtt igazi arcukat, rejtett gyengeségeiket, hogy ebben a végső, nagy harcban forrjanak egybe, és végre-valahára azzá váljanak, aminek rendeltettek: házastárssá.

A 18. századi Angliában játszódó történet az írónő Kísértés című regényét követi a sorban: egy végsőkig kitartó, hűséges szerelem és az izzó szenvedély története.
Fordította: Tolvaj Zoltán
,,A világ valóban beteg. Erőszakhullám söpör rajta végig, akár egy vírus, és mindenkit megfertőz, aki kapcsolatba kerül vele." Egy forró nyári napon Elena Blanco felügyelő, a Speciális...
Fordította: Pejkov Boján
Még egy tiszteletes jóravaló lánya is hibázhat olykor... Charlotte Lamb pedig súlyos árat fizet egyetlen zabolátlan pillanatért. Hogy elkerülje a kíváncsiskodó és pletykára éhes ismerősök...
Könyvportál Líra könyv Kiskereskedelem Nagykereskedelem Kiadók Kapcsolat Oldaltérkép ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ