Mary Jo Putney - Egy igaz hölgy
Megjelenés ideje: 2011
ISBN: 9789636432829
320 oldal
Méret: 137 x 197
Ára: 2990 Ft
Egy igaz hölgy
Fordította: Pálfalvi Ilona
Mrs. Bancroft egy eldugott kis faluban él, szinte láthatatlanul, álnéven, a közösség bábaasszonya- és gyógyítójaként. ám egy napon négy gonosztevő erőszakosan elhurcolja otthonából, s tudja, ezúttal nem kerülheti el végzetét, meg kell bűnhődnie múltjáért, s az út végén rá a biztos halál vár.
Randall őrnagy aláveti magát kegyetlen, zsarnoki nagybátyja parancsainak, tiszti rangját letéve nekivág, hogy elfoglalja grófi örökségét. Véletlen fültanúja lesz Mrs. Bancroft elrablásának, s azonnal a megmentésére siet, hiszen évek óta titkos és reménytelen szerelem köti az asszonyhoz.

Mary Jo Putney regénye ezúttal is letehetetlen olvasmány. Az ember legsötétebb, gyilkos ösztöneitől az önpusztító félelmeken át, a szenvedély viharos vonzásától az igaz szerelem tisztaságáig és megváltó erejéig minden érzelmet átél az olvasó, aki a könyv elolvasása után garantáltan boldogabban és optimistábban tekint majd a világra.
Fordította: Tolvaj Zoltán
,,A világ valóban beteg. Erőszakhullám söpör rajta végig, akár egy vírus, és mindenkit megfertőz, aki kapcsolatba kerül vele." Egy forró nyári napon Elena Blanco felügyelő, a Speciális...
Fordította: Pejkov Boján
Még egy tiszteletes jóravaló lánya is hibázhat olykor... Charlotte Lamb pedig súlyos árat fizet egyetlen zabolátlan pillanatért. Hogy elkerülje a kíváncsiskodó és pletykára éhes ismerősök...
Könyvportál Líra könyv Kiskereskedelem Nagykereskedelem Kiadók Kapcsolat Oldaltérkép ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ