Lee Child - Elveszett holnap
Megjelenés ideje: 2009
ISBN: 9789636431563
368 oldal
Méret: 35 x 197
Ára: 2990 Ft
Elveszett holnap
Jack Reacher a New York i metrón felfigyel egy furcsán viselkedő nőre. Az asszony tartása, arckifejezése olyan, mint amilyen az izraeli kémelhárítás szerint a robbantásra készülő öngyilkos merénylőké. Megszólítja és megpróbálja lebeszélni szándékáról, a nő azonban pisztolyt rántva hirtelen fejbe lövi magát.
Reachert fontos szemtanúként hallgatja ki a rendőrség, majd a Védelmi Minisztérium hírszerzésének emberei is megjelennek, akik arról faggatják, hogy a nő mondott-e vagy átadott e neki valamit. Kiderül, hogy az asszony a Pentagon személyzeti osztályán dolgozott számítógépes rendszerkezelőként, és a nyomozók tudni akarják, hogy nem szivárogtatott-e ki valamit. Miért ölte meg magát a nő? Hogy köthető az ügyhöz a Vörös Hadsereg egykori tisztje meg Oszama bin Laden? És a könyv végére Reacher fényt deríthet-e a titkos üzelmekre?
Lee Child, eredeti nevén Jim Grant Coventryben született 1954. október 29-én. Angol író, de New York államban él feleségével. Első regénye az Elvarázsolt dollárok (Killing Floor) megnyerte az Anthony Award Legjobb első regény díját. Lee Child minden regénye egy egykori amerikai katonai rendész, Jack Reacher kalandjait követi nyomon az Egyesült Államokban.
Fordította: Kajsza Krisztina
Nincs holttest? Nincs nyom? Bűntény sincs? Ez a vasárnap is ugyanolyan, mint a többi. Niall és Eden kirándulni megy, hosszan kocsikázik a környéken, és hazafelé megáll a helyi szupermarketnél....
Fordította: Gieler Gyöngyi
A Padavano nővérek nem csupán testvérek, hanem egymás legjobb barátnői is, akik érzelmekkel és energiával töltik meg az 1980-as évek Chicagójának egy színes szegletében álló házukat....
Könyvportál Líra könyv Kiskereskedelem Nagykereskedelem Kiadók Kapcsolat Oldaltérkép ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ