Mary Jo Putney - Megtalált boldogság
Megjelenés ideje: 2012
ISBN: 9789636434342
368 oldal
Méret: 30 x 197
Ára: 2990 Ft
Megtalált boldogság
Fordította: Varga-Körtvélyes Zsuzsanna
Vajon mit tesz egy jó hírű vállalati jogász, ha hirtelen az ölébe hullik egymillió dollár? Van-e bátorsága kiszállni a mókuskerékből és követni az álmait? Vagy már túl késő, hogy szembenézzen azzal, amit igazán akar?

Val Convington baltimore-i ügyvéd feladja jól fizető állását, és rábízva magát a sorsra és saját belső hangjára, úgy dönt, életét és hivatását innentől a rászorulók megsegítésének szenteli. Elvállalja egy halálra ítélt bűnöző ügyét nem sokkal a kivégzés időpontja előtt, majd egy szegény kislánynak is mentora lesz - csupa olyan dolog, ami pár héttel korábban még elképzelhetetlen lett volna számára. Az emberiségbe és a magába vetett hite, valamint a szükséges lépés az ismeretlenbe az, ami végül a békét és a szerelmet is meghozza számára.
Mary Jo Putney (Elveszett szerelem, Egy igaz hölgy, Egy hamis hölgy), az amerikai romantikus regények koronázatlan királynője új oldaláról mutatkozik be ebben a napjainkban játszódó regényében, amelyben ismét mesterien szövi a szálakat, hogy az olvasó eljusson addig a katartikus pontig, ahol már maga is hinni kezd a csodákban.
Fordította: Kajsza Krisztina
Nincs holttest? Nincs nyom? Bűntény sincs? Ez a vasárnap is ugyanolyan, mint a többi. Niall és Eden kirándulni megy, hosszan kocsikázik a környéken, és hazafelé megáll a helyi szupermarketnél....
Fordította: Gieler Gyöngyi
A Padavano nővérek nem csupán testvérek, hanem egymás legjobb barátnői is, akik érzelmekkel és energiával töltik meg az 1980-as évek Chicagójának egy színes szegletében álló házukat....
Könyvportál Líra könyv Kiskereskedelem Nagykereskedelem Kiadók Kapcsolat Oldaltérkép ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ