Peter Robinson - Mérgező emlékek
Megjelenés ideje: 2012
ISBN: 9789636433772
376 oldal
Méret: 37 x 197
Ára: 2990 Ft
Mérgező emlékek
Fordította: Erős László
Az Angliában született és felnőtt Chris Lowndes, aki utóbbi éveit Hollywoodban töltötte mint Oscar-díjas filmzeneszerző, már korábban elhatározza, hogy a 60-at betöltve visszatér az óhazába. Ám mire a tervét megvalósíthatja, imádott felesége már a temetőben nyugszik.
A veszteség miatti fájdalommal és bűntudattal a szívében beköltözik egy dombon található, lakatlan, de módos udvarházba. Hamarosan kiderül, a régi házzal annak történetét is megvásárolta: egy rejtélyes bűnügy helyszínén lakik, az előző tulajdonost a felesége megmérgezte, ezért felakasztották. A régi ház különös zajai és a tükörben megjelenő képei, saját zaklatott állapota is arra készteti, hogy utánajárjon a történetnek. A megszállottsággá váló nyomozás Londonba, Párizsba, sőt Fokvárosba is elszólítja.
Mire jut Chris az igazság hajszolásával? Milyen nem sejtett hátborzongató történetek tárulnak fel a még élő tanúk és a fellelt írásos dokumentumok révén? Készül-e a tervbe vett ,,meghallgatásra szánt" mű, a zongoraszonáta? Fel tudja-e oldozni magát a saját bűnei alól az igazság kiderítésével? Új életet kezdhet-e Heatherrel, az ingatlanügynökkel, akiben odaadó segítőre, majd izgalmas szeretőre talál? Ezekre a kérdésekre keresi a választ Peter Robinson (Démoni kapcsolat, Rosszfiú) legújabb regénye.
Fordította: Fügedi Tímea
Amikor Wren rájön, hogy a vőlegénye másba szerelmes, úgy érzi, a meghasadt szíve sosem forr össze többé. Wren azt reméli, hogy az apja és a mostohaanyja indianai farmján töltött nyár majd...
Fordította: Tóth Bálint Péter
A szerelem istene végre méltó ellenfelére talált? Pszükhé, a mükénéi királylány születésekor vészterhes jóslatot kap: majdan legyőzi azt a rémet, amelytől még az istenek is tartanak....
Könyvportál Líra könyv Kiskereskedelem Nagykereskedelem Kiadók Kapcsolat Oldaltérkép ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ