Peter Robinson - Rosszfiú
Megjelenés ideje: 2011
ISBN: 9789636433406
344 oldal
Méret: 35 x 197
Ára: 2990 Ft
Rosszfiú
Fordította: Nagy Nikoletta
Amikor Juliet Doyle fegyvert talál a lánya, Erin szobájában, tanácsot és segítséget vár Banks főfelügyelő régi barátja, nem is sejtve, hogy ezzel milyen lavinát indít el. Banks szabadságon van az Egyesült Államokban, így az ügy máshoz kerül a rendőrségen. A nyomozás a szokásos módon indul meg, szörnyű következményeket vonva maga után, több ember sorsát megpecsételve.
Tracy, Banks főfelügyelő lánya is belekeveredik az egyre borzalmasabb bűnügybe, és mire apja visszatér megérdemelt szabadságáról, csak saját csatatérré változtatott lakását találja. Vajon Banks időben érkezik vissza a távolból, hogy fogollyá vált lányát kimenekítse onnan, ahol a barátság és az emberélet sem számít?
Peter Robinson korábbi könyvéből (Démoni kapcsolat) jól ismert Alan Banks főfelügyelő és kollégája, Annie Cabbot folytat nyomozást egy olyan ügyben, amely elsőre illegális lőfegyverviselésnek tűnik, majd egyre mélyebbre ásva, gyilkossághoz, kábítószer-kereskedelemhez, embercsempészethez vezet.
Fordította: Fügedi Tímea
Amikor Wren rájön, hogy a vőlegénye másba szerelmes, úgy érzi, a meghasadt szíve sosem forr össze többé. Wren azt reméli, hogy az apja és a mostohaanyja indianai farmján töltött nyár majd...
Fordította: Tóth Bálint Péter
A szerelem istene végre méltó ellenfelére talált? Pszükhé, a mükénéi királylány születésekor vészterhes jóslatot kap: majdan legyőzi azt a rémet, amelytől még az istenek is tartanak....
Könyvportál Líra könyv Kiskereskedelem Nagykereskedelem Kiadók Kapcsolat Oldaltérkép ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ