Hazai Attila - Feri: Cukor Kékség
Megjelenés ideje: 2017-10-31
ISBN: 9789631436112
116 oldal
Méret: 123 x 184
Ára: 2999 Ft
E-könyvben is
Feri: Cukor Kékség
Regény a csokoládéról. Itt az ideje leszokni!
A Magvető Kiadó 2015-ben kezdte kiadni a tragikusan fiatalon elhunyt Hazai Attila életművét. A posztumusz novelláskötet, A maximalista után a sorozat a szerző egyik emblematikus regényével folytatódik.
Feri nemcsak szereti a cukrot és a csokit, hanem egyenesen imádja. E beteges vonzódása az édességekhez már jó ideje figyelmetlenné teszi a külvilág más jelenségei iránt. Többnyire belső életműködésének és perverz gondolatainak vizsgálatával van elfoglalva, lányokkal könnyen ismerkedik, de csak felszínes kapcsolatot képes velük kialakítani. Olykor hallucinál, rémálmai vannak, sőt: még a saját anyját sem ismeri fel!
Feri tizenöt éve nem járt Magyarországon. E regény azt az időszakot mutatja be életéből, melyet bolyongásai után Budapesten tölt, ahol ráébred: itt az ideje leszokni a csokoládéról!
Hazai Attila (1967–2012) író, műfordító.
Fordította: Scholz László
García Márquez eddig sosem publikált kisregénye
Gabriel García Márquez sosem publikált kisregénye a világpremierrel egy időben jelenik meg magyarul Scholz László fordításában. Az öt rövid történet egy Ana Magdalena nevű asszonyról szól,...
Fordította: Szávai János
Két rendhagyó szerelem története
Kötetünk a Nobel-díjas író két kisregényét tartalmazza, amelyeket harminc év választ el egymástól. Mindkettő egy-egy szerelem története: Az Egyszerű szenvedély narrátora az ötvenegy...
Könyvportál Líra könyv Kiskereskedelem Nagykereskedelem Kiadók Kapcsolat Támogatók ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ