Frauke Scheunemann - Winston 1. - Kandúr titkos küldetésben
Megjelenés ideje: 2015
ISBN: 9789634030515
232 oldal
Méret: 145 x 215
Ára: 2990 Ft
Winston 1. - Kandúr titkos küldetésben
A nevem Winston. Winston Churchill.
Nemes és pedigrés fajtatiszta kandúr vagyok. Pontosabban csak voltam, ugyanis amikor belém csapott a villám, sajnálatos módon testet kellett cserélnem egy 12 éves lánnyal, Kirával.
Azt mondod, hogy ez őrültség? Egyetértek. De ez még nem minden!
Egymás gondolataiban is tudunk olvasni! Tudom, hogy mit forgat a fejében Kira, és ő is tudja, hogy én mit gondolok. Elképesztő, hogy mi minden jár egy ilyen lány fejében! Feláll tőle a hátamon a szőr! Vagyis csak állna, ha lenne rajta.
Most biztosan tudni szeretnéd, hogy ez az egész hogyan lehetséges...Nos, fogalmam sincs! De igazából nem is érdekel! Csak azt az egyet szeretném tudni, hogyan juthatok ki ebből a szorult helyzetből???
Vagy lehet, hogy éppenséggel így tudok majd segíteni Kirának?




Fordította: Halmai Gergely
Ismerős a mese: adott egy kedves és gyönyörű fiatal lány, aki édesanyját gyászolja; egy odaadó apa, aki mindent megtesz, hogy visszahozza az anyai szeretetet a lánya életébe. És egy önző,...
Fordította: Kallai Nóra
Traktorok, kombájn, targonca! Egy gazdaságban rengeteg hatalmas és érdekes jármű van, amelyek sosem fogynak ki a munkából. El kell vetni a magokat, gondozni kell a földet, majd be kell takarítani...
Könyvportál Líra könyv Kiskereskedelem Nagykereskedelem Kiadók Kapcsolat Oldaltérkép ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ
JÁTÉKSZABÁLYZAT