Davide Morosonotto - Nemo 2. - A kőóriás
Megjelenés ideje: 2017
ISBN: 9789634033158
248 oldal
Méret: 141 x 200
Ára: 2990 Ft
Nemo 2. - A kőóriás
Fordította: Todero Anna
Nemo lemondott a nevéről, hogy az óceánt átszelve visszaszerezze a rejtélyes kincset, amely megmentheti Bundelkhand királyságát a hódítóktól. A sötét bőrű hercegnek messzire kell menekülnie.
Léghajójával átrepül Európa fölött Daniel, Ashlynn és a hűséges kutya, Nautilus társaságában. Az úti cél Prága, itt él az a rabbi, aki talán segíthet Nemónak megfejteni a kincshez elvezető üzenetet, még mielőtt a mindenre elszánt Zeta és a vörösök rátalálnának a fiúra.
Az indiai herceg és útitársai legendás lényekkel, gólemekkel és titokzatos jelképekkel teli világba csöppennek. Miközben a prágai sikátorokban köd gomolyog, Nemo múltja és veszedelmes küldetése körül is egyre sűrűbb a homály.

A névtelen fiú után ez Nemo történetének második része, az ifjú feltalálóé, akiből később a legendás Nemo kapitány lett.
Fordította: Halmai Gergely
Ismerős a mese: adott egy kedves és gyönyörű fiatal lány, aki édesanyját gyászolja; egy odaadó apa, aki mindent megtesz, hogy visszahozza az anyai szeretetet a lánya életébe. És egy önző,...
Fordította: Kallai Nóra
Traktorok, kombájn, targonca! Egy gazdaságban rengeteg hatalmas és érdekes jármű van, amelyek sosem fogynak ki a munkából. El kell vetni a magokat, gondozni kell a földet, majd be kell takarítani...
Könyvportál Líra könyv Kiskereskedelem Nagykereskedelem Kiadók Kapcsolat Oldaltérkép ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ
JÁTÉKSZABÁLYZAT