Anna Taube - Csodaszablya Lali és a varázstérkép
Megjelenés ideje: 2013
ISBN: 9786155220470/20635613
- oldal
Méret: 155 x 220
Ára: 1990 Ft
Csodaszablya Lali és a varázstérkép
Fordította: Mesés Péter
A sorozatban egy-egy bájos, izgalmas történet elevenedik meg azoknak, akik már barátkoznak az önálló olvasással. A főhős nagyobb betűvel írt, színes mondatait a gyermekek, a hosszabb részeket a szülők, nagyobb testvérek olvashatják. Igazi közös, családi szórakozás!


Lali a tengerparton kószál nyomában Pityukával, szemtelen papagájával. Egyszer csak egy különös régi kincses ládára bukkan, és legnagyobb meglepetésére egy szablyát talál a láda mélyén. Meg egy titokzatos térképet!
Vajon miféle rejtély bújik meg a térkép rajzain? Lalinak nem sok ideje mard, hogy a fejét törje ezen, ugyanis egyszeriben egy kalózhajón találja magát igen különleges társaságban. Hamarosan megjelenik Rettentő Erik, a szellemkalózok vezére, hogy móresre tanítsa a jólelkű kalózokat, és Lalinak helyt kell állnia bátorságból, hogy megmentse új barátait és egy beteg kisfiút is. Hogy milyen kalandok során sikerül ez neki, kiderül sorozatunk újabb részéből. Olvasd együtt a nagyival vagy a szüleiddel!
Egy regény, aminek nemcsak fontos üzenete, de hatalmas szíve is van. Egy váratlan költözés is lehet pozitív élmény, ha az ember egyszer csak egy vadregényes helyen találja magát, és kiderül,...
Fordította: Balássy Fanni
Phileas Fogg, Anglia egyik legkifogástalanabb úriembere egy nap fogadásból úgy dönt, hogy regénybeillő utazásra indul, és nyakába veszi a világot... Egy jól ismert történet Tony Wolf szemet...
Könyvportál Líra könyv Kiskereskedelem Nagykereskedelem Kiadók Kapcsolat Oldaltérkép ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ
JÁTÉKSZABÁLYZAT