Borzongató vérfrissítés a Partvonalon – Március 21-én jelenik meg a PARTVONAL SKANDINÁV THRILLEREK első kötete
A minőségi szórakoztatás jegyében új sorozatot indít a Partvonal kiadó. A skandináv szerzők könyvei 2019-ben több mint 30 országban jelennek meg.

A Partvonal skandináv thrillerek első kötete Mattias Edvardsson Látszólag normális című regénye, amely felveti a kérdéseket: milyen jól ismerjük valójában a szeretteinket és vajon gyilkolni is képesek lennénk értük? Edvardsson középiskolai tanárként dolgozik Svédországban írói karrierje mellett, a Látszólag normális pedig a nemzetközi sikert is meghozta számára.

 

„Szülőként letaglózott a könyv, de ha nem lenne gyermekem, akkor is teljesen magával ragadt volna, annyira izgalmas és jól megírt regény a Látszólag normális. A pszichológiai és jogi thrillerek kedvelőinek kötelező elolvasni!”

(netgalley.com)

„Edvardsson regénye magával fogja ragadni azokat a szülőket, akik viharos kapcsolatot élnek meg kamasz gyermekükkel, valamint minden olyan tinédzsert, akik úgy érzik, hogy burokban kényszerülnek felnőni. Addig képtelen vagy letenni ezt a könyvet, amíg végére nem érsz, köszönhetően annak a zseniális írói fogásnak, hogy a legutolsó sorig sem derül ki az igazság.”

Ez a könyv nem tartozik a hagyományos memoárok közé, műfaja nem sorolható egyetlen kategóriába: életrajzba bújtatott vállalati-impresszionista tankönyv, egyszersmind humanista filozófiába...
A Mallorca szigetén hat évet töltött séf különleges gasztronómiai utazásra invitálja az olvasókat. A szerző izgalmas élményei mellett könnyen elkészíthető, igazi mediterrán hangulatot...
Könyvportál Líra könyv Kiskereskedelem Nagykereskedelem Kiadók Kapcsolat Oldaltérkép ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ