Debbie Macomber - A szerelem ünnepe
Megjelenés ideje: 2014
ISBN: 9789636436780
416 oldal
Méret: 40 x 189
Ára: 2900 Ft
E-könyvben is
A szerelem ünnepe
Fordította: Gieler Gyöngyi
A harmincas éveiben járó Lauren évek óta hiába várja, hogy barátja, a karrierjének élő Todd eljegyezze. Amikor megtudja, hogy a húga gyermeket vár, saját élete miatt érzett keserűségében nem tud felhőtlenül örülni testvére boldogságának. Ekkor elhatározza, hogy szakít Todd-dal, és megpróbálja megtalálni azt a férfit, akivel végre révbe érhet az élete. Egy szerencsés véletlen folytán nem is kell sokáig keresgélnie: a sors az útjába sodorja Roostert, aki, úgy tűnik, maga a tökéletes férfi. De vajon elegendő-e egy tartós kapcsolathoz az ellenállhatatlan vonzalom és a biztonság, amelyet a másik jelenlétében érzünk, ha közben semmit sem tudunk róla?
Az amerikai sikerszerző, Debbie Macomber (Egy új kezdet) legújabb könyvében, a Blossom Street-sorozat második részében a tőle megszokott könnyedséggel és érzelmességgel mesél a boldog házasság titkairól, a szerelem és a szeretet megtartó, összekötő erejéről.
Debbie Macomber amerikai bestseller író 1948-ban született a Washington állambeli Yakimában. Több mint 150 romantikus regény szerzője, művei 70 millió példányban keltek el világszerte, négy regényéből pedig TV-sorozat készült.
Borneó mindenkinek azt adja meg, amire szüksége van. De ez nem mindig az, amit keres. Veronikát néhány nap választja el attól, hogy beteljesüljön az álma, és egyetemi tanár legyen. A fekete...
Fordította: Szigeti Judit
Nyolc hétköznapi ember. Egy lehetetlen választás. Egy reggel a világ összes lakója ugyanazt a sorsfordító meglepetést találja a lakóhelye előtt: egy kis fadobozt, benne egy fonállal, amely...
Könyvportál Líra könyv Kiskereskedelem Nagykereskedelem Kiadók Kapcsolat Oldaltérkép ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ