Catherine Alliott - Én, a férjem és ő
Megjelenés ideje: 2009
ISBN: 9789632930275
416 oldal
Méret: 135 x 30 x 215
Ára: 3490 Ft
Én, a férjem és ő
Fordította: Sóvágó Katalin
A romantikus és frivol történet főszereplője, Imogen, boldogan éli a háziasszonyok gondtalan életét London egyik előkelő negyedében. A dolgok váratlan fordulatot vesznek, amikor a családi költségvetés megcsappan, és vidékre költöznek férje csinos, gazdag és igencsak kacér exbarátnőjének birtokára.

A vidéki élet sok vicces kalandba sodorja Imót a furcsa szomszédokkal, az idegesítően jóképű iskolaigazgatóval és a rátarti állatorvossal. Ráadásul a régi barátnő is folyamatosan ott lebzsel a férje körül.

A legváratlanabb pillanatban aztán rádöbben, hogy akit ellenségének hitt, az mégis a barátja; és akit a legjobb barátjának hitt, attól kapja élete legnagyobb pofonját.
Fordította: Csősz Róbert
Mindenki idióta - csak én nem!
Bármerre nézünk, mindenhol csak irigyeket, örök optimistákat, egyszóval idiótákat látunk. Idegesítenek és fárasztanak a munkahelyünkön, a szabadidőnkben, az interneten és a politikában....
Anya csak egy van
Édesanyák, akik féltő szeretettel kísérik gyermekeik minden lépését. Asszonyok, akik akár életüket is feláldozzák értük. És nők, akiket sokszor nehezen értünk, pedig oly sok minden...