David Nicholls: Egy nap - nyereményjáték
Játékszabályzat és részvételi feltételek

Játék szervezője

A Játék szervezője a General Press Kiadó Kft. (cím: 1086 Budapest, Dankó utca 4-8.) (továbbiakban: Szervező), amely vállalat a https://www.facebook.com/generalpress/ közösségi média oldalon meghirdetett „Nyerd meg David Nicholls Egy nap című könyvét!” játék (továbbiakban: Játék) során elkészülő adatbázis tulajdonosa.

Játékban résztvevő személyek

A Játékban magánszemélyek vehetnek részt (továbbiakban: Játékos). A pályázat akkor tekinthető érvényesnek, ha a játékos 18 éven felüli természetes személy és Magyarországon bejelentett tartózkodási vagy lakóhellyel rendelkezik, illetve érvényes Facebook profillal rendelkezik. Amennyiben a nyereményjáték nyertese cselekvőképességében korlátozott, úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a nyeremény átvételére csak törvényes képviselőjével együtt jogosult. Amennyiben a nyertes cselekvőképtelen, úgy nevében kizárólag törvényes képviselője járhat el. 18 éven aluli természetes személyek nem vehetnek részt a Játékban.

A Játékban NEM vehetnek részt a Szervezők tulajdonosai, vezető tisztségviselői, alkalmazottai és azok Ptk. szerinti közeli hozzátartozói. A Játékos a Játékban történő részvétellel elismeri, hogy teljes körűen megismerte a Szabályzatot, és azt feltétel nélkül elfogadja. Amennyiben a Játékos a Szabályzatot vagy annak bármely rendelkezését nem fogadja el, valamint azzal kapcsolatban kifogást emel, a Játékban nem jogosult részt venni, illetve a Játékból automatikusan kizárásra kerül.

„Nyerd meg David Nicholls Egy nap című könyvét!”  játék összefoglalása

A General Press Kft. játékot hirdet „Nyerd meg David Nicholls Egy nap című könyvét!” címmel 2024. február 19-től 2024. február 25-ig. A játék keretében a Szervező a https://www.facebook.com/generalpress/ közösségi média oldalon kérdést tesz fel a könyvvel kapcsolatban, melyre a válaszokat a játékot meghirdető Facebook poszt alá írják a játékban résztvevők. A játék időtartama: 2024. február 19. 19:00 – 2024. február 25. 00:00. A helyesen válaszolók közül a Szervező sorsolással választ ki három nyertest.

A Játék lebonyolítása, illetve az abban való részvétel a jelen Szabályzat szerint történik. Amennyiben a Szabályzat valamely kérdést nem szabályoz, úgy a hatályos jogszabályok vonatkozó rendelkezéseit kell alkalmazni.

A Játékban való részvétel

Játékos a játékban való részvétellel automatikusan elfogadja a részvételi szabályzatot és a jogi és adatvédelmi nyilatkozatot.

Adatkezelés és adatvédelem

Az adatkezelés a Játékra történő önkéntes jelentkezésen és hozzájáruláson alapul. Azok, akik a Játékban részt vesznek, tudomásul veszik és kifejezetten hozzájárulnak ahhoz, hogy a Szervező, mint adatkezelő, adatfeldolgozó a Játékosok által rendelkezésre bocsátott személyes adatokat kizárólag a Játékkal összefüggésben, a jelen Játékszabályzatban írtak szerint kezelje. A személyes adatokból a Szervező adatbázist nem képez, azok a Játék lezárulását követő 1 éven belül törlésre kerülnek. Nyertesség esetén nevüket a Szervező minden további feltétel és ellenérték nélkül, kizárólag a Játékkal kapcsolatosan nyilvánosságra hozza. A Szervező szavatolja, hogy az adatkezelés mindenben a hatályos jogszabályi rendelkezések, különösen a 2016/679-es GDPR rendelet rendelkezéseinek betartásával történik. A Játékosok által megadott személyes adatok kezelője a Szervező. A Szervező bármikor lehetőséget biztosít a Játékosoknak arra, hogy tájékoztatást kérjenek személyes adatai kezeléséről, kérjék azok törlését, zárolását vagy helyesbítését privát Facebook üzenetben a Rajongói oldalnak írva. Ezen kívül a Játékost megilleti a személyes adatai kezelése elleni tiltakozás joga is. Amennyiben a tiltakozása alapján Szervező által meghozott döntéssel nem ért egyet, úgy a Játékos a 2016/679-es GDPR rendelet rendelkezéseinek megfelelően bírósághoz fordulhat.

A Szervező kijelenti, hogy a Játékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható.

Egyéb szabályok

A Szervező a Játék keretein belül nem oszt szét a jelen Játékszabályzatban meghatározottakon túlmenően egyéb nyereményt. A jelen Játékszabályzat hozzáférhető a Rajongói oldalon a játék felhívás posztban, illetve a szervező honlapján (www.generalpress.hu) a Játék időtartama alatt az azzal kapcsolatos kérdések esetén a Játékosok a Rajongói oldalon privát üzenetben kérdezhetnek.

A Szervező fenntartja a jogot, hogy a Játék feltételeit tartalmazó jelen Játékszabályzatot indokolás nélkül bármikor módosítsa, ideértve a Játék megszüntetését is. Az erre vonatkozó tájékoztatást a Szervező a Játék egyéb közleményeivel azonos nyilvánosságot biztosítva közzéteszi.

Budapest, 2024. február 19.

Fordította: Fügedi Tímea
ÉLFESTETT KIADÁS! Vannak ajtók amelyeket sosem lenne szabad kinyitni... Cassie Andrews teljesen átlagos életet él. A napjait szeretett könyvei között tölti, egy New York-i könyvesboltban, ahol...
Fordította: Tóth Bálint Péter
1981-ben az egész világ Londonra figyelt, ahol örök hűséget fogadott egymásnak a brit királyi trón örököse és a gyönyörű menyasszonya. Azóta csaknem egy évtized telt el, ám a világ...
Fordította: Fügedi Tímea
Amikor Wren rájön, hogy a vőlegénye másba szerelmes, úgy érzi, a meghasadt szíve sosem forr össze többé. Wren azt reméli, hogy az apja és a mostohaanyja indianai farmján töltött nyár majd...
Fordította: Tóth Bálint Péter
A szerelem istene végre méltó ellenfelére talált? Pszükhé, a mükénéi királylány születésekor vészterhes jóslatot kap: majdan legyőzi azt a rémet, amelytől még az istenek is tartanak....
Könyvportál Líra könyv Kiskereskedelem Nagykereskedelem Kiadók Kapcsolat Oldaltérkép ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ