Michel de Gréce - A császárné búcsúja
Megjelenés ideje: 2009
ISBN: 9789636431327
432 oldal
Méret: 40 x 200
Ára: 3300 Ft
A császárné búcsúja
Sarolta, Lajos Fülöp unokája, szép, intelligens, és legalább annyira akaratos, mint amennyire titokzatos lány. Éppen csak kilép a serdülőkorból, amikor beleszeret Miksa osztrák főhercegbe, Ferenc József testvérébe. Összeházasodnak, boldogok, fiatalok. Udvari intrikák sorozataként felajánlják nekik a mexikói császárság uralkodói címét, ám diadalmas bevonulásuk után baljós események sorozata veszi kezdetét.
Sarolta, hogy férjét és friss uralmukat védje, támogatásért a Vatikánba utazik. Csakhogy a pápai audiencián az asszony összeroppan. Jogosan bélyegezték őrültnek a császárnét? Tényleg meg akarták mérgezni, ahogy állította? Hová tűnt hatalmas vagyona, és milyen sors vár Miksára Mexikóban?

Álompár Ferenc József és Sisi árnyékában: Sarolta és Miksa kettőse végre méltó figyelmet kaphat. Szerelmüknek és Sarolta izgalmas, tragédiákkal terhelt életének regényes története ez a könyv.
A szerző eddig fel nem tárt magánarchívumi dokumentumokban kutathatott, új megvilágításba helyezve ezzel a császárné rendkívüli életét.
Fordította: Fügedi Tímea
Amikor Wren rájön, hogy a vőlegénye másba szerelmes, úgy érzi, a meghasadt szíve sosem forr össze többé. Wren azt reméli, hogy az apja és a mostohaanyja indianai farmján töltött nyár majd...
Fordította: Tóth Bálint Péter
A szerelem istene végre méltó ellenfelére talált? Pszükhé, a mükénéi királylány születésekor vészterhes jóslatot kap: majdan legyőzi azt a rémet, amelytől még az istenek is tartanak....
Könyvportál Líra könyv Kiskereskedelem Nagykereskedelem Kiadók Kapcsolat Oldaltérkép ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ