- - Erdély kifestő és foglalkoztató
Megjelenés ideje: 2010
ISBN: 9789639737952
32 oldal
Méret: 202 x 10
Ára: 890 Ft
Erdély kifestő és foglalkoztató
Kifestő és foglalkoztató kiadványunk segítségével meghívjuk olvasóinkat egy képzeletbeli erdélyi körútra, hogy megismerjük ,,Erdélyország" legérdekesebb nevezetességeit.
,,Tündérkert", így nevezte Erdélyt Móricz Zsigmond, és valóban varázslatos vidék! 14 látnivalót választottunk ki a megszámlálhatatlanul sok közül. A paletta olyan színes, hogy rögtön kedvet kapunk kiszínezni a fekete-fehér rajzokat, és elgondolkodunk a velük kapcsolatos érdekes ismereteken és feladatokon.

A játékos kirándulásba bevonhatjuk családtagjainkat, barátainkat is, hiszen ebben a füzetben különböző korú és érdeklődésű gyerekek egytől egyig megtalálhatják a számukra legérdekesebb feladatokat.

Fordította: Halmai Gergely
Ismerős a mese: adott egy kedves és gyönyörű fiatal lány, aki édesanyját gyászolja; egy odaadó apa, aki mindent megtesz, hogy visszahozza az anyai szeretetet a lánya életébe. És egy önző,...
Fordította: Kallai Nóra
Traktorok, kombájn, targonca! Egy gazdaságban rengeteg hatalmas és érdekes jármű van, amelyek sosem fogynak ki a munkából. El kell vetni a magokat, gondozni kell a földet, majd be kell takarítani...
Könyvportál Líra könyv Kiskereskedelem Nagykereskedelem Kiadók Kapcsolat Oldaltérkép ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ
JÁTÉKSZABÁLYZAT