Albert Barillé - Egyszer volt... az emberi test + kártya
Megjelenés ideje: 2015
ISBN: 5999033928915
232 oldal
Ára: 5980 Ft
Egyszer volt... az emberi test + kártya
Mester és barátai, azaz Albert Barillé rajzfilmsorozatának ma is népszerű rajzfilmhősei ezúttal az emberi testben kalandoznak és közben bemutatják, hogyan épül fel, miként működik a szervezet. Látás, hallás, légzés, vérkeringés, az immunrendszer - testünk megannyi csodája, melyek felfedezését és megértését egyszerű ábrák, színes fotók és világos leírások segítik.

Akárcsak korábbi, az emberiség történetét bemutató enciklopédiánk, ez a kötet is szórakoztatva, játékosan tanít fontos ismereteket az ifjú olvasóknak.

Miután elolvastad az albumot, tedd próbára a tudásod! A könyv mellett található kártyacsomagban 295 kvízkérdés vár arra, hogy megválaszold. Ha megfordítod a kártyákat, megtudod, hogy helyesen válaszoltál-e.
Fordította: Balássy Fanni
Phileas Fogg, Anglia egyik legkifogástalanabb úriembere egy nap fogadásból úgy dönt, hogy regénybeillő utazásra indul, és nyakába veszi a világot... Egy jól ismert történet Tony Wolf szemet...
A Kassai ikrek szerelmes kamaszként vágtak bele a nyári szünetbe, de hiába reméltek idilli heteket, a nyár kész érzelmi hullámvasútra sikeredett. Kiderült ugyanis, hogy a szerelem?nek van vagy...
Könyvportál Líra könyv Kiskereskedelem Nagykereskedelem Kiadók Kapcsolat Oldaltérkép ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ
JÁTÉKSZABÁLYZAT