Joss Stirling - Misty- A kendőzetlen igazság
Megjelenés ideje: 2015
ISBN: 9789634030652
288 oldal
Méret: 135 x 216
Ára: 2990 Ft
Misty- A kendőzetlen igazság
Misty egy egyszemélyes katasztrófa sújtotta övezet. Savant képességének ,,hála" egyszerűen képtelen hazudni, kényszeres igazmondása miatt viszont folyton zűrös helyzetekbe keveredik, bármerre is jár. Így amikor a jóképű, magabiztos, és hihetetlenül vonzó Alexszel hozza össze a sors, Misty rögtön megfogadja, hogy inkább a közelébe sem megy. Hiszen hogy is lehetne az övé valaki, aki ilyen tökéletes?
Ám a savant közösség mindennapjaira sötét árnyék vetül - egy sorozatgyilkos leselkedik a különleges képességű fiatalokra. Közülük egy pedig hamarosan élet-halál peremére kerül majd... vagy azon is túlra.
A nagysikerű Lélektársak-sorozatból megismert savantok az eddigieknél is izgalmasabb kalandokba keverednek Joss Stirling izgalmas, humorral átszőtt regényében.

Fordította: Halmai Gergely
Ismerős a mese: adott egy kedves és gyönyörű fiatal lány, aki édesanyját gyászolja; egy odaadó apa, aki mindent megtesz, hogy visszahozza az anyai szeretetet a lánya életébe. És egy önző,...
Fordította: Kallai Nóra
Traktorok, kombájn, targonca! Egy gazdaságban rengeteg hatalmas és érdekes jármű van, amelyek sosem fogynak ki a munkából. El kell vetni a magokat, gondozni kell a földet, majd be kell takarítani...
Könyvportál Líra könyv Kiskereskedelem Nagykereskedelem Kiadók Kapcsolat Oldaltérkép ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ
JÁTÉKSZABÁLYZAT