Susanne Scott - Pilates
Megjelenés ideje: 2009
ISBN: 9789631357998
128 oldal
Méret: 148 x 210 x 5
Ára: 1990 Ft
Pilates
A pilates napjaink legnépszerűbb talajtorna-rendszere. Az egész testet megdolgoztatja, hajlékonyabbá és erősebbé teszi. A gyakorlatok a mély izmokat veszik célba. Könyvünk egyszerűen és világosan bemutatja a pilates alapelveit, leírja a különböző testhelyzeteket, a légzés- és egyéb technikákat. A kötet kezdőknek, középhaladóknak és haladóknak tervezett gyakorlatokat tartalmaz.
Suzanne Scott olyan pilates-szakember, akit eredeti megközelítésmódja tett ismertté. Újabban a pilates elit sportokban és rehabilitáció során való alkalmazásával foglalkozik. Profi sportolókkal és kezdőkkel egyaránt dolgozott, akik rugalmasságukat kívánták megnövelni ezzel a módszerrel. 1996-ban hozta létre stúdióját, s jelenleg sikeres edzőprogramokat vezet az angliai Pilates Foundation keretei között, pilates-oktatók és fizioterapeuták számára.

A mozdulatsor képek a legújabb digitális technikát alkalmazó, egyedülálló felvételek. Sorozatszerű, széles formátumú fényképekkel egy egész mozdulatsort és nem csak kiemelt részleteket képes megjeleníteni. A képek alatt részletes magyarázatok találhatók, valamint egy idővonal, amelyből meg lehet tudni, hogy mikor kell ki és belélegezni, és hogy mikor szükséges kitartani vagy folytatni egy-egy mozdulatot. A mozdulatsor könyvek a különböző szabadidős mozgásformák létező leghatékonyabb útmutatói.
Ez a kötet az érettségire való felkészülést nem általános összefoglalással, és nem is előregyártott feleletsémákkal kívánja segíteni, hanem a nyilvánosságra hozott témakörök teljes...
Az érettségire való felkészülést segítő, számos általános összefoglaló munkával szemben ez a kiadvány nem az eddig tanultak globális áttekintését kívánja nyújtani, hanem az Emberi...
Könyvportál Líra könyv Kiskereskedelem Nagykereskedelem Kiadók Kapcsolat Oldaltérkép ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ