Andorka Júlia - Dolgok
Megjelenés ideje: 2009
ISBN: 9789631358032
12 oldal
Méret: 140 x 160 x 2
Ára: 990 Ft
Dolgok
Ez a könyvecske egy gyerekeknek és kisgyerekes szülőknek szóló képzőművészeti sorozat egyik első darabja. Az 1-4 éves korosztályhoz szól, már ebben a korban is nézegethetünk a kicsikkel szobrokat, festményeket, csak az a fontos, hogy olyan témákat válasszunk, amelyeket ők is értenek.
A kötet szerzője a Magyar Nemzeti Galéria gyűjteményéből válogatta a képanyagot, melyben az a közös, hogy dolgokat, tárgyakat ábrázolnak. A könnyen felismerhető témákat a könyv grafikai eszközök segítségével emeli ki és teszi játékossá.
A sorozatban szereplő művek többsége folyamatosan látható a Magyar Nemzeti Galéria kiállításán, a könyvek ismerete élményszerűvé teheti a családi múzeumlátogatást.
Ez a kötet az érettségire való felkészülést nem általános összefoglalással, és nem is előregyártott feleletsémákkal kívánja segíteni, hanem a nyilvánosságra hozott témakörök teljes...
Az érettségire való felkészülést segítő, számos általános összefoglaló munkával szemben ez a kiadvány nem az eddig tanultak globális áttekintését kívánja nyújtani, hanem az Emberi...
Könyvportál Líra könyv Kiskereskedelem Nagykereskedelem Kiadók Kapcsolat Oldaltérkép ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ