- - Magyarország várai és kastélyai / Magyarország templomai és kolostorai - duótérkép
Megjelenés ideje: 2015-12-15
ISBN: 9789631363456
2 oldal
Méret: 0 x 243 x 334
Ára: 2490 Ft
Magyarország várai és kastélyai / Magyarország templomai és kolostorai - duótérkép
Dossziéban tárolt hajtogatott térképként is lehet tanulmányozni, de nagy méretének, vastag papírjának és kevés hajtásvonalának köszönhetően dekoratív poszterként is remekül használható.

Kiadványunk többféle értelemben is duótérkép. Két térképet tartalmaz, melyek hazánk területét kétféle tematikával ábrázolják.
A kétoldalas térkép egyik oldala Magyarország várait, várromjait, várkastélyait és kastélyait, a másik oldal hazánk templomait, kegytemplomait, templomromjait és kolostorait mutatja be sok piktogrammal, erdőfoltok szerint színezett, domborzatárnyékolásos térképen, az összes település, út- és vasútvonal feltüntetésével. A legszebb, legfontosabb látnivalókra színes épületrajzok hívják fel a figyelmet.

Az egymást kiegészítő két térkép átfogó képet nyújt a kétféle műemléki tematikáról, a különféle nevezetességek földrajzi elhelyezkedéséről, megoszlásáról. Hozzájárul az általános műveltség elmélyítéséhez, segíti a belföldi turisztikai úti célok kiválasztását. Falitérképként tetszés szerinti oldalával használható.
Külön füzetben szerepel a két térkép kiemelt fontosságú, grafikákkal is megjelenített látnivalóinak szöveges ismertetése.
Ez a kötet az érettségire való felkészülést nem általános összefoglalással, és nem is előregyártott feleletsémákkal kívánja segíteni, hanem a nyilvánosságra hozott témakörök teljes...
Az érettségire való felkészülést segítő, számos általános összefoglaló munkával szemben ez a kiadvány nem az eddig tanultak globális áttekintését kívánja nyújtani, hanem az Emberi...
Könyvportál Líra könyv Kiskereskedelem Nagykereskedelem Kiadók Kapcsolat Oldaltérkép ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ