Megjelenés: 2017-01-26
ISBN: 9789631363975
304 oldal
Méret: 0 x 185 x 245
Ára: 5990 Ft
|
A mai Róma konyhája
Fordította: Katona Terézia
Róma az élő történelem és az eleven hagyományok városa, ez jelenik meg étkezési kultúrájában, ételei izgalmas sokféleségében és változatosságában.
A mai Róma konyhájában Eleonora Galasso, gasztronómiai író, blogger és Instagram sztár fogja a kezünket és kalauzol végig az örök város rejtett ékkövei, az ódon lakóházak, a macskaköves mellékutcák, a palazzók és a ma is élő gasztronómiai hagyományok világában.
A könyvben a gyors és egyszerű reggeliktől és vidám al fresco ételektől a találékonyan rögtönzött ebédekig és romantikus vacsorákig minden alkalomra találhatnak megfelelő receptet.
|
|
 |
|
|
Az 50+-os generáció többségét már elérik a civilizációs betegségek: például a túlsúly, a vérnyomásproblémák vagy az ízületi és emésztési panaszok. Az utóbbi tíz esztendőben egyre...
|
|
|
Fordította: Németh Anikó Annamária
Az ég atlasza kozmikus térképek, történetek, festmények és tárgyak gyűjteménye, amely segít megismernünk az emberiségnek az éggel és a távoli világokkal összefüggő fantáziáit és...
|
|