Meaghan O'Connell - Anya lettem - MOST MI LESZ???
Megjelenés ideje: 2019-04-15
ISBN: 9789631365665
232 oldal
Ára: 3490 Ft
E-könyvben is
Anya lettem - MOST MI LESZ???
,,Kétségbeesetten vágytam arra, hogy létezzen egy legjobb döntés, egy objektív igazság."
Egy fiatal amerikai nő öntörvényű, szenvedélyesen őszinte beszámolója testi és lelki állapotáról az anyaság és a felnőttkor küszöbén.
Amikor Meaghan O'Connell huszonéves korában teherbe esett, majd megszülte gyermekét, rájött, hogy amire igazán szüksége lenne - a brutálisan nyílt szembenézésre a közeledő anyaság érzelmi és egzisztenciális viharával -, írásban egyszerűen nem létezik. Úgy döntött, hogy maga írja meg. Könyve arról szól, hogyan lehet kezelni, hogyan lehet megérteni azt az átalakulást, ami mindent felforgat jövendő életében, s amire lehetetlen felkészülni. A nem várt terhesség pillanatában fanyar humorral nézi önbecsülése romjait, töpreng az elkerülhetetlen testi átalakuláson, regisztrálja szexualitása változásának folyamatát, és próbálja elképzelni közelgő új identitását, amelyben remélhetőleg megtalálja önmagát.


Meaghan O'Connell írásai megjelentek a New York magazinban, a The Awlban és a Longreadsben is, ahol jelenleg dolgozik. Korábban kolumnista volt a The Cutnál, társszerkesztő a The Billfordnál valamit a Tumblr és a Kickstarter tech start-upok munkatársaként is dolgozott. Az Anya lettem - MOST MI LESZ??? az első könyve. Családjával az oregoni Portlandben él.
Ez a kötet az érettségire való felkészülést nem általános összefoglalással, és nem is előregyártott feleletsémákkal kívánja segíteni, hanem a nyilvánosságra hozott témakörök teljes...
Az érettségire való felkészülést segítő, számos általános összefoglaló munkával szemben ez a kiadvány nem az eddig tanultak globális áttekintését kívánja nyújtani, hanem az Emberi...
Könyvportál Líra könyv Kiskereskedelem Nagykereskedelem Kiadók Kapcsolat Oldaltérkép ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ