- - Hús - Alapmű a tudatos húsélvezethez
Megjelenés ideje: 2019
ISBN: 9789631366013
320 oldal
Méret: 224 x 40 x 293
Ára: 12000 Ft
Hús - Alapmű a tudatos húsélvezethez
Az impozáns, mintegy 100 egész oldalas, színes ételfotóval és számos állat-, illetve fázisfotóval illusztrált album minden húsimádó álma, mert a gyönyörűen fotózott, ínycsiklandó húsételek elkészítésének leírása mellett rendkívül alapos ismeretekkel vértezi fel az olvasót.
Stephan Otto, az Otto Gourmet vállalat húsmestere osztja meg könyvünkben tudását állatfajtákról, húsminőségről, tárolásról, érlelésről, vágásokról, fűszerezésről, elkészítési módokról és sok minden másról

Húsimádó ínyenceknek! Több mint 150 recept, élvezetiérték-fokozókat beleértve: tökéletes steak, bölénytatár, vaddisznóragu, bárányoldalas, sertésdagadó mézsörben, pulled pork burger, töltött liba...

Plusz: nagyméretű poszter a marha legelterjedtebb bontásáról

Körner András
Budapesten a 20. század elején a jelentős költők sokkal nagyobb hányadának szerepeltek megzenésített versei a kabarék műsorán, mint bárhol másutt a világban. A magas- és tömegkultúrának ez a példátlan...
Rose Marie Donhauser
Fordította: Blaschtik Éva
Több mint 70 recept az alapmártásoktól a serpenyős mártásokon, a salátaönteteken és a mártogatókon át
az édes mártásokig. Minimális munkával maximális élvezet: csak pár lépés elkészíteni egy tökéletes
Könyvportál Líra könyv Kiskereskedelem Nagykereskedelem Kiadók Kapcsolat Oldaltérkép ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ