Frank Júlia - Frank Júlia konyhája - Szárnyasok
Megjelenés ideje: 2008
ISBN: 9789631356946
72 oldal
Méret: 197 x 130 x 15
Ára: 1600 Ft
Frank Júlia konyhája - Szárnyasok
A gasztronómiai paletta minden színét felöleli a
Corvina Kiadó most induló sorozata, amelynek szerzője
Frank Júlia, a Magyarországon és külföldön is jól
ismert szakíró. Ezúttal elsősorban a nyersanyagok
állnak rendezőelvként a középpontban. Az egyes
kötetek receptjei egy-egy fő alkotóelemre épülnek, és
szó szerint százféleképpen variálnak egy-egy témát.
Mire a sorozat összes tagja megjelenik, vagyis két év
leforgása alatt, a gasztronómia teljes
keresztmetszete kirajzolódik az olvasó, jobban mondva
a főző asszony/ember előtt. Közös jellemzője a
recepteknek, hogy egyaránt megfelelnek a hagyományos
tematikai elvárásoknak és a mai egészséges étkezés
követelményeinek. Ugyanakkor olyan kreativitás
jellemzi őket, hogy a receptek olvastán még az is
fakanalat ragad, aki amúgy nemigen szokott. Frank
Júlia konyhája frissességének, modernségének és
kreativitásának igyekszik megfelelni a sorozat
újszerű, fiatalos designja is, amelynek
kialakításánál az is szempont volt, hogy a könyv
mindig kéznél lehessen a konyhában, és főzés közben
könnyen használható legyen.
Fordította: Németh Anikó
Igaz történet fájdalomról, szerelemről, veszteségről, áldozatvállalásról - két holokauszt-túlélőről, akik egymásba szerettek a történelem leghírhedtebb haláltáborában. Mindketten...
Fordította: Németh Anikó
Férfiakról és nőkről írok: honfoglalókról, földművesekről, mítoszteremtőkről, anyákról, tanítókról, világutazókról. Olyan emberekről, akik titkos reményeket táplálnak, akiknek...
Könyvportál Líra könyv Kiskereskedelem Nagykereskedelem Kiadók Kapcsolat Oldaltérkép ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ