Alföldi Róbert dedikál, a Wolt könyvfutár pedig házhoz viszi
Pénteken 16:00 - 17:00 óra között Alföldi Róbert dedikál, a Wolt könyvfutár pedig házhoz viszi a könyveket.

Alföldi Róbert a közelmúltban megjelent hangoskönyveit dedikálja (zártkörű megoldással) május 14-én, így névre szóló, személyes üzenettel aláírt példányokhoz is hozzájuthatnak a Rózsavölgyi Zeneműbolt és a Wolt futárszolgálat segítségével.


A dedikált köteteket a Wolt weboldalán vagy applikációján keresztül lehet megrendelni – pontosan ugyanúgy, ahogy azt az ételrendeléseknél már megszokhattuk.


A Wolton történő vásárlást is erre az időpontra érdemes időzíteni, vagy az előrendelést bejelölni. A kiszállítás a budapesti belső kerületekben, a Rózsavölgyi Zeneműbolt öt kilométeres körzetében vehető igénybe, de a dedikálást követő naptól kezdve, személyes átvétel esetén bárhonnan megrendelhető. Ekkor a megrendelésnél be kell jelölni, hogy személyesen veszik át a könyvet, nem kérnek kiszállítást.


A Wolt felületén, https://wolt.com/hu/hun/budapest/restaurant/rozsavolgyi-zenemu-es-konyvesbolt

adható le a megrendelés, és a megjegyzés mezőbe írható be, kinek szeretné a vásárló dedikáltatni a kötetet.

Fontos, hogy itt jelezze azt is, hogy szállítást nem kér, ha személyesen jön el másnap a dedikált hangoskönyvekért.



PRAKTIKUS TANÁCSOK:

Ha én szeretnék elmenni a hangoskönyvért, amikor bejelölöm, hogy pl. A kisherceg könyvet szeretném előjegyzéssel megvenni, akkor feljön egy lap ahol a legfelső kérdés: Hogyan kérem a szállítást, itt rákattintok a Módosítás feliratra, és bejelölöm, hogy Elvitel, azaz elmegyek érte.

Utána ha előjegyzéses vásárlás van, bejelölöm, hogy május 14-én 17 óra után megyek.

Majd a jobb felső részben feljön a Pénztárhoz felirat, amire ha rákattintok, a kiválasztott tételek alatt látható: Megjegyzés a helynek. Ebben a rovatban írhatom meg, hogy kinek szeretném hogy dedikálja Alföldi Róbert a hangoskönyvet.

Alföldi Róbert május 14-én, pénteken 16:00-17:00 óra között zártkörű megoldással dedikálja a hangoskönyveit a Rózsavölgyiben.

 

Grabócz Márta a zenei jelentés és narrativitás témakörének világszerte legelismertebb kutatói közé tartozik. Jelen kötete válogatás az elmúlt csaknem két évtizedben megjelent tanulmányaiból,...
Aki Eszterházát keresi a térképen, jól teszi, ha nagyítót használ, sőt még ezsem elég, ha nem tudja: a városkát 1950 óta Fertődnek hívják. Ez a kicsiny hely vált a 18. század második...
Jávori Ferenc, vagy ahogy sokan ismerik, Fegya, a klezmer spiritus rektora. Elsajátította majd megújította a jellegzetes zsidó hangszeres nép-zenét. Zenekarával, az 1990-ben megalakított Budapest...
A zeneszerző-életrajzok az esetek túlnyomó részében kevés izgalmat tartogatnak az utókor számára, Georg Friedrich Händel (1685-1759) pályája azonban e tekintetben is kivételesnek mondható....
Könyvportál Líra könyv Kiskereskedelem Nagykereskedelem Kiadók Kapcsolat Oldaltérkép ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ